Nainen kännissä – entä sinä? Jos löydät edellisestä virkkeestä predikaatin tai itsesi, saatat kuulua meihin. Jos et, sinun on ehkä syytä tuoda kielesi huoltoon.

Mikä on Kopula? Se ei ole vain subjektia ja predikatiivia yhdistävä olla-verbi, vaan myös Tampereen yliopiston suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestö. Kopulalaiset eivät ole äidinkielen tai kirjallisuuden opiskelijoita vaan pesunkestäviä fennistejä.

Emme kuitenkaan ainoastaan tutki suomen kielen murteita ja mieti subjektin syvintä olemusta. Sen sijaan Kopula juhlii haalareissa ja ilman, kyykkää, saunoo, tuutoroi, käy teatterissa ja vaikuttaa. Koulutuspolitiikka ja kemut, kaksi kovaa klusiilia, ovat Kopulan vahvoja alueita. Kopula tarjoaa hauskaa menoa, hyödyllistä tietoa ja kaikkea siltä väliltä.

Kopulalaisia tapaat viikoittaisilla päiväkahveilla eli päikkäreillä, erilaisissa tapahtumissa tai vaikka Alakuppilassa. Suoran yhteyden kopulalaisiin saat osoitteen kopula[at]uta.fi avulla. Hallitukselle voit laittaa suoraan palautetta osoitteeseen kopulanhallitus[at]uta.fi.


Mitä sinä haluaisit nähdä Kopulan nettisivuilla? Kehitysehdotuksia ja -ideoita voi lähettää netti- ja tiedotusvastaava Maiju Torkkelille osoitteeseen torkkeli.maiju.e[at]student.uta.fi.

16.6.2017

Kopulan kannatusjäsenille on perustettu oma lista, jolle liittymisestä löydät lisätietoa mm. täältä. Kannatusjäsenten tulee liittyä listalle itse saadakseen sinne lähetetyt viestit. Kopulan varsinaisiin jäseniin muutos ei vaikuta muutoin kuin että nyt kaikilla on mahdollisuus viestiä tapahtumista ym. myös tälle uudelle listalle.

7.4.2017

Sivuille päivitelty merkki- ja paitavalikoimaa, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Osta itsellesi tai kaverille! Tai molemmille! Tiimipaidat ja -merkit on aina siistejä. Samalla Kopulan tenttiarkisto kasvoi taas yhdellä tenttipaperilla, joita saa mieluusti toimittaa lisää Maijulle (laita sähköpostilla torkkeli.maiju.e[at]student.uta.fi, tuo paperi suoraan allekirjoittaneelle tai jätä se Kopulan ilmoitustaululta löytyvään taskuun).

12.1.2017

Varsinaista jäsenyyttä sekä kannatusjäsenyyttä harkitseville on nyt koottu infopaketti tänne. Käy lukaisemassa, mikäli jäsenyys kiinnostaa!